Nauhamallit

Nanna Salmi on suunnitellut nämä kaksitoista erilaista kuosia. Niissä jouhien eri värit ja sävyt pääsevät kauniisti oikeuksiinsa. Katso hevosesi häntää, etsi sieltä värejä ja sävyjä ja kuvittele mielessäsi miltä kukin nauhamalli näyttäisi juuri sinun hevosesi jouhista valmistettuna.

Facebook -sivullamme on paljon kuvia asiakkaille valmistetuista koruista, sieltäkin voit käydä käydä katselemassa vaihtoehtoja. “Kuvat” kohdasta löydät albumit.

Nauhanmallin valitseminen

• Mallistossa on 12 erilaista nauhakuosia. Korun yhteydessä olevasta pudotusvalikosta näet, mitkä niistä ovat mahdollisia juuri sinun valitsemaasi koruun.
• Jotta nauhassa saadaan kuvio esiin, jouhissa on oltava riittävä väri - tai tummuusero. Jos toimitat jouhia vain yhden hevosen hännästä ja se on yksivärinen, nauhasta tulee yksivärinen ('solid'). Jos sävy- ja/tai tummuuserot ovat hyvin pienet, myös kuvio erottuu nauhassa heikommin.
• Jos haluat, voimme lisätä toivomasi värin/värit varastojouhista. Tästä asiasta voit lähettää erillisen viestin yhteydenottolomakkeella.
• Samassa nauhassa voi olla jouhia yhdestä tai useammasta hevosesta. Ota jouhia laidunkaverin hännästä, hevosesi tai ponisi sisaruksilta ja/tai vanhemmilta tai kaikista omistamistasi tai sinulle muuten tärkeistä hevosista. Kun eri jouhet ovat omalla kiepillään, kaikista nipuista käytetään jouhia nauhan kutomiseen.
• Jokaisesta nauhasta tulee yksilöllinen riippuen toimittamiesi jouhien väristä ja sävystä. Myös blogistamme löydät esimerkkikuvia erisävyisistä nauhoista: 'By Colour'

• Joskus voi olla vaikea päättää minkä nauhamallin haluaisi tai mukana on vain esim. kaksi valkoista jouhta, loput mustia. Valitse silloin vaihtoehto 'custom' - Nanna suunnittelee ja sommittelee kauniin, juuri sinun koruusi sopivan mallin.
.
Mikäli toivomaasi nauhamallia ei voida kutoa lähettämistäsi jouhista, otamme sinuun yhteyttä.


solid

road

hair stripe

broad stripe

check

arrow head

tweed

mountain peek

flash

brook

custom